A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

Проблема цукрового діабету продовжує залишатися актуальною

Дата: 09.11.2018 13:07
Кількість переглядів: 28

    Трохи статистики: в світі хворих на цукровий діабет 422 млн. Цю цифру сміло можна подвоїти на тих, хто не діагностований. У хворих на цукровий діабет на 15 років коротше життя, ніж у загальній популяції. А серцево-судинні захворювання виникають в 3-4 рази частіше.

    З 12 листопада на Львівщині і в м.Трускавці зокрема стартує акція «Дні профілактики та раннього виявлення цукрового діабету».

    В кабінетах своїх сімейних лікарів, дільничних терапевтів, мешканці міста можуть визначити глюкозу крові, а також по скеруванню спеціалістів Ви можете провести це дослідження через процедурний (105) кабінет поліклініки. Те ж стосується і дітей.

    14 листопада – день сприяння хворим на цукровий діабет – Всесвітній День діабету. Вичерпуючу консультацію щодо клініки, діагностики, профілактики захворювання та його  ускладнень, а також лікування, Ви можете одержати в кабінеті ендокринолога (507)  поліклініки.

Акція буде тривати 12 днів (до 23 листопада). Запрошуються всі в години роботи поліклініки згідно графіків роботи лікарів вказаних в реєстратурі та на сайті міської лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування