A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

Відбулось перше засідання Госпітальної ради Львівського госпітального округу, який затверджено Постановою Кабінету Міністрів України

Дата: 28.12.2018 11:00
Кількість переглядів: 24

Трускавець у Госпітальній раді представляють міський голова А.Б.Кульчинський та гол. лікар лікарні І.С.Стасик. Наш лікар-уролог В.М.Іроденко член Госпітальної ради від сусіднього Борислава.

Завершуємо 2018 рік знаковою для медицини області подією. 
Сьогодні відбулось перше засідання Госпітальної ради Львівського госпітального округу, який затверджено Постановою Кабінету Міністрів України.
До цього ми пройшли непростий шлях. Ми пропонували, обговорювали, сперечались, доводили і переконували. Нам заперечували, опонували, нас запитували. Але нас слухали, почули і підтримали. Ми вдячні за можливість реалізувати власне таку модель госпітального округу Львівська обласна державна адміністрація Львівська Обласна Рада Міністерство охорони здоров'я УкраїниUlana Suprun Павло Ковтонюк (Pavlo Kovtonyuk) Мінрегіон Геннадій Зубко

Після достатньо тривалого обговорення районні, міські ради і ОТГ обрали і делегували до складу Госпітальної ради Львівського госпітального округу своїх представників. Поки не визначилась лише Львівська міська рада. Впевнена, що незабаром поважне представництво обласного центру доєднається до роботи у госпітальній раді.

Серед членів госпітальної ради десять депутатів Львівської обласної ради, міські голови, голови районних рад, районних адміністрацій і ОТГ, керівники обласних і районних КНП, центрів ПМСД, сільських лікарських амбулаторій, завідувачі відділів лікарень і сімейні лікарі. Словом представництво дуже широке - є у раді юристи, лікарі, економісти, держслужбовці, вчителі...Товариство зібралося професійне, активне, зацікавлене і небайдуже.

Важливо, що засідання госпітальної ради відкрив голова обласної адміністрації Oleg Synyutka, який високо оцінив роботу медиків Львівщини і вручив відзнаки Президента України нашим кращим медикам, зокрема члену госпітальної ради Юрію Войтіву та лікарям Ірині Черемісній, Наталі Максим, професору Тарасу Фецичу
Від себе і від Департамент охорони здоров'я Львівської облдержадміністраціїдякую усім членам Госпітальної ради за конструктивну роботу першого засідання. Дякую за одноголосну підтримку. 
Обрання головою госпітальної ради - це не тільки вияв довіри і підтримки. Це оцінка нашої роботи і велика відповідальність. Попереду у нас багато важливої спільної праці. Маємо усі підстави для доброго результату на користь Львівщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування