A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

НСЗУ Національна служба здоров'я України інформує

Дата: 26.10.2018 10:01
Кількість переглядів: 33

НСЗУ Національна служба здоров'я України с Igor Stasyk.

 

Третя хвиля підписання договорів наближається. А поки розповідаємо про успіхи тих, хто вже став нашим партнером

 

КНП Трускавецька міська лікарня обслуговує 20 000 населення, 72% з якого вже обрали свого лікаря.
За субвенцією заклад мав 634 тисячі гривень на місяць. За договором з НСЗУ – вже у жовтні на 38% більше – 1 012 000 грн.

13 лікарів та 23 медсестри після підписання договору з НСЗУ цього місяця отримали вищі зарплати. У новій медичній реальності зарплата лікаря зросла майже у 4 рази – з 4200 грн до 16 000 грн. Зарплата медсестри підвищилась на 59% - з 3700 грн до 9000 грн на місяць.

Місцева влада не стоїть осторонь змін у закладі. Керівництвом міста відремонтоване та утеплене приміщення КНП, проведена комп’ютерізація та повноцінне оснащення медичним обладнанням, закуплено 6 автомобілів для надання першої медичної допомоги.

Дякуючи тому, що найважливіші потреби закладу задоволені, тут мають додаткові можливості для покращення сервісу для пацієнтів та підвищення кваліфікації лікарів. І за кордоном також.

Андрій Кульчинський, міський голова Трускавця: "Свідомий того, що вся медицина не тільки в Трускавці, але й всієї України, - на порозі кардинальних змін. Раніше лікарі первинної медичної допомоги були не так зацікавлені у своїх пацієнтах, то зараз все змінюється. Різко збільшиться насиченість надання первинної допомоги в плані діагностики, в плані ведення хворих, в плані недопущення запущених випадків, які ведуть до госпіталізації, а потім до витрат, як з боку держави, так і з боку міста".

Система охорони здоров'я розгортається обличчям до людей. І відбувається це в партнерстві держави з місцевою громадою.

Далі буде


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування